Skip to content
DYNAMISCH
WERELDWIJDE PROJECTEN
KWALITEIT

Projecten Hortipar

EEN HANDGREEP GEREALISEERDE PROJECTEN.

Marco de Bruin, Greenhouse LLC

Teeltadviseur Marco de Bruin kon het telen niet laten en heeft in 2017 een hightech sla kas laten bouwen in Minnesota, USA. Revol Greens teelt onder Philips LED armaturen. Hortipar heeft haar kennis gedeeld, het project aangestuurd en begeleid en advies gegeven waar nodig.

BC TWEED – CANOPY GROWTH CORPORATION

Samen met partner en armatuurbouwer Lemnis Oreon heeft Hortipar een groot medicinaal project gerealiseerd. De medicinaal wordt geteeld onder meer dan 25.000 watergekoelde LED armaturen van Lemnis Oreon. Hortipar is verantwoordelijk voor het leveren en in bedrijf stellen van de gehele installatie. Tezamen met partner Indagro Bvba heeft Hortipar ook de koelinstallatie geleverd. Tijdens dit project is gewerkt met lokale installatie ploegen onder supervisie van Hortipar. Hortifix heeft voor dit project de prefabricatie van 25.000 lasdozen verzorgd. 

Herret Oostenrijk

In Oostenrijk heeft Hortipar voor Herret Gemusebau een volledige installatie geleverd. De 946 Agrolux armaturen zijn geïnstalleerd en in bedrijf gebracht door het exportteam van Hortifix.

PUR SUN FARMS

Voor medicinaal kweker Pur Sun farms heeft Hortipar de prefabricage van 15.600 lasdozen gerealiseerd. Samen met onze installatiepartners in Canada heeft Hortipar begeleiding gegeven aan dit project.