Skip to content
DYNAMISCH
WERELDWIJDE PROJECTEN
KWALITEIT

Over ons

Ontdek meer over Hortipar

Over ons

Of wij de juiste match voor uw project zijn hangt af van uw wensen, overtuigingen en gevoel. Elk project is uniek en elke opdrachtgever heeft een andere visie. Wij proberen als organisatie te anticiperen op deze factoren en te zorgen voor het hoogst haalbare resultaat.

Waarom hortipar?

Wij als organisatie vormen een totaalpakket die alle facetten van een belichtingsproject dekt. De kennis en ervaring die Hortipar bezit zorgt voor kwalitatief hoogstaand advies en projectbegeleiding. Het ontzorgen van onze klant en het aansturen van betrokkenen om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We werken samen met de beste leveranciers, installateurs en partners om ons te onderscheiden van de rest.

Wij zijn trots op de ervaring en werkmentaliteit van onze personeelsleden van Hortifix. Naast dat we actief zijn op onze eigen projecten, werken we ook voor de erkende installatiebedrijven. We nemen arbeidsklussen aan, ondersteunen elektromonteurs en verzorgen personeelsleden die op uur basis projecten alles ondersteunen.

onze
certificaten

Naast dat bepaalde certificeringen voor onze personeelsleden tegenwoordig verplicht zijn, vinden wij het belangrijk dat er in de kennis en knowhow van onze personeelsleden een stijgende lijn zit.
We zorgen er daarom voor dat al onze personeelsleden de juiste certificeringen in huis hebben. Dit helpt ons om veilig te werken en mee te gaan met de technologische veranderingen en werkmentaliteit van onze personeelsleden van Hortifix. Naast dat we actief zijn op onze eigen projecten, werken we ook voor de erkende installatiebedrijven. We nemen arbeidsklussen aan, ondersteunen elektromonteurs en verzorgen personeelsleden die op uur basis projecten alles ondersteunen.

VCA gecertificeerd personeel
Heftruck, hoogwerker en overige machine certificaten.
Scholing van personeel

Duurzaamheid
& innovatie

Ontwikkeling die aansluit op de behoefte van het heden waarbij rekening gehouden wordt met de toekomst. Dit verstaan wij onder duurzaamheid. We streven er naar op stapje voor stapje duurzamer te worden, dit doen we in onze projecten en in ons eigen bedrijf.
Bij projecten vertaald dit zich vaak naar energieverbruik, uitstoot en de gesteldheid van ons personeel.
Ons nieuwe pand bevestigd onze visie, hier hebben we gebruik gemaakt van energiezuinige onderdelen, zonnepanelen om onze eigen stroom op te wekken en een warmtepomp

VCA gecertificeerd personeel
Heftruck, hoogwerker en overige machine certificaten.
Scholing van personeel